Ajankohtaista

Uutiset

18.8.2022 Kokeellinen pikaestimaatti: tuotanto supistui heinäkuussa 0,5 prosenttia edellisestä kuukaudesta

Kokeellisen tilaston mukaan kausitasoitettu tuotanto laski 0,5 prosenttia kesäkuulta heinäkuulle. Työpäiväkorjattu tuotanto sen sijaan kasvoi heinäkuussa 1,6 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

17.8.2022 Tavataan Kuntamarkkinoilla

Tule Kuntamarkkinoille 14.–15.9. kuulemaan, miten tiedon laatukriteerit tukevat yhteiskunnallista päätöksentekoa. Tietoiskuissamme kerromme myös soten vaikutuksista tilastoihin.

15.8.2022 Viljan hinnan jyrkkä noususuunta nopeutti entisestään maatalouden tuottajahintojen nousua

Maatalouden tuottajahintojen nousu nopeutui entisestään vuoden 2022 toisella neljänneksellä ja oli nyt 29 %:n vauhdissa vuodentakaiseen verrattuna. Indeksin nousuun vaikutti eniten viljan, etenkin kauran ja ohran, jyrkkä hinnannousu.

Lisää uutisia

Ajankohtaista verkkosivuillamme

Datamenestyjät

Datamenestyjät-kilpailu on käynnistynyt!

Venäjän hyökkäys Ukrainaan

Tilastotietoa hyökkäyksen vaikutuksista Kotimaisen tilastotiedon oppaassa.

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&Trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 22.-28.8.2022

Sidosryhmäkirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 19.8.2022